Direct een veranda daklicht bestellen?

Wilt u de kosten berekenen voor een veranda lichtstraat?

Op deze webpagina kunt u direct een prijs berekenen voor vlakke lichtstraat van veiligheidsglas voor uw overkapping. Ga naar de prijscalculatie module hieronder en bekijk direct de prijs van het daklicht van uw wens. De prijs betreft het complete product inclusief opstand. De lichtstraat hoeft alleen nog te worden vastgeschroefd op het dak en kan dan worden ingeplakt met dakbedekking.

Deze Veranda daklichten zijn niet geïsoleerd. Indien u op zoek bent naar geïsoleerde daklichten bezoek dan: vlakkelichtkoepel.nl.

Wilt u direct een veranda-lichtkoepel uit voorraad bestellen? Bekijk dan hier onze actuele voorraad.

Klik op één van deze 3 voordelige uitvoeringen of bereken het daklicht op maat hieronder

veranda daklichtveranda daklichtveranda daklicht

Bereken de prijs van uw niet-geïsoleerde lichtstraat

1. Gewenste afmetingen

Selecteer halsmaat breedte (cm)

Selecteer halsmaat diepte (cm)

2. Type glas

3. Transport

Prijsberekening

Goed om te weten

Scherpe prijs, rechtstreek uit fabriek

De Veranda daklichten zijn rechtstreeks afkomstig uit de fabriek. U kunt deze stijlvolle daglichtelementen direct via internet bestellen. De lichtkoepels met veiligheidsglas zijn af- te halen op de productielocatie in Cuijk (onder Nijmegen) maar u kunt ze ook laten bezorgen binnen Nederland. Uiteraard worden bezorgkosten alleen kosten in rekening gebracht als de lichtkoepel door ons moet worden afgeleverd. Indien u de bestelde lichtkoepel bij ons komt afhalen worden geen kosten voor transport in rekening gebracht.

Let op! Prijs is incl. opstand

De prijzen van de lichtkoepels op deze website zijn inclusief opstand van 15cm hoog. Deze opstand is een vast onderdeel van de lichtkoepel en hoeft dus niet apart te worden aangeschaft. Met behulp van meegeleverde montagehoeken kan de lichtkoepel op het dak worden bevestigd. Daarna kan de opstand worden ingeplakt met dakbedekking.

Prijzen vergelijken

Gaat u prijzen vergelijken van lichtkoepels op internet? Vergelijk dan appels met appels. Een lichtkoepel of lichtstraat met gelaagd veiligheidsglas is een ander product dan een kunststof lichtkoepel met één of meerdere schalen. Daarnaast spelen soms ook andere aspecten mee als: vormgeving, geluidswerendheid en duurzaamheid. Een lichtkoepel of lichtstraat kan een meerwaarde zijn voor uw huis. Een investering maar tevens een product om dagelijks van te genieten.

Vraag om een vrijblijvende offerte

Heeft u graag een offerte? Dat is uiteraard geen probleem. U kunt na de prijsberekening op deze site ook eerst een offerte aanvragen, of u kunt telefonisch contact opnemen met Heruvent B.V. (tel. +31 (0)485 310 983 ) waarna wij u een vrijblijvende offerte doen toekomen.